садењето на културата. Стапките на воведување обично се движат од 0,25-2 на m 2 /испуштање. Испуштањата треба да се повторуваат неделно во периодот…
можно поскоро по приемот. Доколку е потребно, производот може да се чува 1-2 дена. Температура на складирање 12-14°C/54-57°F. Услови за складирање Во…
можно поскоро по приемот. Доколку е потребно, производот може да се чува 1-2 дена. Температура на складирање 8-10°C/47-50°F. Услови за складирање Во…
можно поскоро по приемот. Доколку е потребно, производот може да се чува 1-2 дена. Температура на складирање 10-15°C/50-59°F. Услови за складирање Во…
можно поскоро по приемот. Доколку е потребно, производот може да се чува 1-2 дена. Температура на складирање 17-20°C/63-68°F. Услови за складирање Во…
Добијте ги најновите вести и информации за вашите култури директно во вашето поштенско сандаче